Казка в гості завітала

казка в гості завітала. Зображення 1
Хтось вважає, що новорічні свята з віком сприймаються буденно та менш емоційно. Та побувавши хоча б раз на новорічному святкуванні у територіальному центрі – можна враз переконатися у протилежному. Зустріч нового, 2017 року не стала винятком. Підопічні, більшість з яких самотні пенсіонери, відверто раділи ялинці, гостям, дарункам, святковому столу. У затишній домашній атмосфері, де зігріває не лише людське спілкування, а й підтримується комфортний температурний режим, літні люди відчували себе розкуто – одягали маскарадні костюми, жартували, співали частівки, декламували власні поезії, новим репертуаром дивував гурт «Джерело», та з вдячністю приймали поздоровлення.


Від імені міського голови Олександра Шаповала підопічних територіального центру привітала директор установи. Побажавши стареньким міцного здоров’я, оптимізму, миру, відчуття турботи та захищеності, Наталія Даниленко вручила кожному подарунки, підготовлені спільно від міського голови та товариства «Проктер енд Гембел».
Не менш раділи поважні люди візиту творчих колективів із Будинку творчості дітей і юнацтва та Школи мистецтв. Повноцінна святкова програма, де були Дід Мороз та Снігуронька, колоритний символ року - Півень, вокалісти й танцюристи, ігрова програма. Усі гості – від наставників до наймолодших учасників, прагнули поділитися не лише своїм талантом, а й часточкою своєї душі з одинокими людьми.
Завершилася передноворічна зустріч приємним спілкуванням за святковим столом. Щоб чаювання вдалося смачним, напередодні до стареньких із солодкими подарунками завітали Благочинний Покровського благочиння протоієрей Володимир, депутат міської ради Владислав Шаповал та підприємець Ірина Клімік.
Прес-служба міського голови.

казка в гості завітала. Зображення 2

казка в гості завітала. Зображення 3

казка в гості завітала. Зображення 4