Істрорія компанії Procter&Gambel

істрорія компанії procter&gambel. Зображення 1

У 1837 році Вільям Проктер, виробник свічок з Англії, та Джеймс Гембл, виробник мила з Ірландії, об'єднали свої зусилля у місті Цинцинаті, штат Огайо, з метою створення компанії, якій судилося стати відомою в усьому світі.


Вільям Проктер і Джеймс Гембл могли б ніколи і не зустрітися, якби вони не одружилися на сестрах - Олівії і Елізабет Норріс, чий батько умовив їх стати партнерами по бізнесу. Підприємство, яке починалося як маленьке сімейне виробництво мила і свічок, росло і розвивалося. З перших днів і по сей день метою P&G було забезпечення людей товарами і послугами найвищої якості та споживчої цінності.
Секрет успіху компанії "Проктер енд Гембл", винайдений ще її засновниками, простий - компанія була збудована на основних принципах бізнес-етики: чесності, якості та справедливості. І сьогодні ці принципи залишаються фундаментом діяльності компанії. Разом з найвищою якістю продукції, розвиненою системою наукових досліджень та технологічних розробок, передовою стратегією маркетингу та постійним прагненням прислуховуватися до потреб споживачів, ці принципи реалізувалися у бізнесі.
Якщо Вам цікава більш детальна історія компаній зі світовим ім’ям, етапи її розвитку і становлення, Ви можете ознайомитись на сайті компаній http://www.pg.com.ua/pg_history.htm