Інноватику – в освітній процес

 

інноватику – в освітній процес. Зображення 1
Сьогодні це вже не заклик – аксіома, що вкотре довів творчий колектив середньої загальноосвітньої школи №4, чий досвід удостоєно нагороди Міжнародного освітнього форуму.

Ще у жовтні минулого року Київ став центром для презентації інноваційних освітніх ідей. Сьомий Міжнародний форум зібрав тих, хто прагне привносити у педагогіку прогресивне. Протягом трьох днів масштабного форуму представники провідних вітчизняних, зарубіжних закладів освіти, наукових установ, освітніх агенцій, департаментів освіти ділилися думками на тему: «Інноватика в сучасній освіті – 2015». Дніпропетровщину представляли близько ста закладів, серед яких Покров – четверта школа.
Під час конференцій, круглих столів, за участі фахівців Міністерства освіти і науки України, інституту модернізації змісту освіти, говорили на теми, що так хвилюють наших освітян, головна з яких – духовні засади виховання. Саме над цією проблемою вже не перший рік працює четверта школа. На форумі заклад представив досвід з обраного напрямку. Як наслідок, днями місто отримало підтвердження впровадження інноваційних технологій у процес навчання і виховання. Середню загальноосвітню школу №4 нагороджено дипломом сьомого Міжнародного форуму «Інноватика в сучасній освіті - 2015».
Цю новину заклад зустрів вагомими досягненнями. Учні 8 та 11 класів взяли участь у Всеукраїнській позапрограмній предметній олімпіаді з хімії - «Олімпус», організованій інститутом Розвитку Шкільної Освіти. Дипломами лауреатів нагороджено восьмикласниць Ксенію Андрушко, Марію Чеху, відзначено й їхнього наставника, вчителя хімії Валентину Собіщанську. Інші учасники показали результати, вищі середнього балу по Україні. Заявили про себе учні школи і в спорті, виборовши перше місце у міських змаганнях зі стрітболу серед команд юнаків загальноосвітніх навчальних закладів та ОПТУ, отримавши кубок та диплом Дніпропетровської обласної адміністрації Департаменту фізичної культури і спорту, сім’ї та молоді.
Прес-служба міського голови.

інноватику – в освітній процес. Зображення 2  інноватику – в освітній процес. Зображення 3