Інформація про несприятливі погодні умови та території м. Покров Дніпропетровської області 6-10 січня 2017р.

У зв’язку з виходом південно-західного циклону 6-10 січня та території   міста Покров Дніпропетровської області очікуються складні погодні умови: 6-8 січня сильний сніг, вдень 6 січня місцями дуже сильний сніг, хуртовини, снігові замети, місцями ожеледь, налипання мокрого снігу. Посилення північно-східного вітру до 15-20 м/с. На дорогах ожеледиця.

6-7 січня послаблення опадів та явищ. Зниження температури до -3-8. 8-10 січня зниження температури повітря вночі до -10-20, вдень -12-15 морозу. Прогноз погоди по місту Покров Дніпропетровській області на 6-7 січня 2017 р. 6 січня. Вночі: Хмарна погода. Часом невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер північний, 4-6 м/с. Температура повітря -4-5 оморозу. Вдень: Хмарна погода. Сильний сніг, місцями дуже сильний. Хуртовини, снігові замети, місцями ожеледь, налипання мокрого снігу. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-східний, 7-12, пориви 15-20 м/с. Температура повітря 5-6оморозу. 7 січня. Вночі: Хмарна погода. Слабкий сніг. Хуртовини, снігові замети. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с. Температура -3-6 морозу.

Вдень: Хмарна погода. Часом сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря -6-8 морозу.

 

До уваги громадян! На території міста Покров функціонують стаціонарні пункти обігріву

З метою запобігання випадків переохолодження та надання допомоги людям у період пониження температури на території міста Покров працюють два стаціонарних пункти обігріву, за адресами вул. Героїв України, 13 (приміщення територіального центру) та Київська, 9 (амбулаторія, Рудник).

Рятувальники звертаються до населення бути пильними в період сильних морозів, уникати переохолодження та тривалого перебування на вулиці. Водіям радять утриматись від довгих поїздок власним транспортом. Усім учасникам дорожнього руху слід проявляти небайдужість та взаємодопомогу. В разі надзвичайної ситуації звертатись за номером Служби порятунку «101».

Також повідомляємо, що у місті діє оперативний штаб, очолюваний міським головою, до складу якого входять представники органів управління цивільного захисту, охорони здоров’я, правоохоронці. Його мета – вжиття невідкладних заходів у разі виникнення надзвичайних ситуацій протягом зимового періоду.

 

 

Покровський МВ ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області