І знову про ОСББ

і знову про осбб. Зображення 1
7 квітня у міськвиконкомі відбувся анонсований напередодні семінар за участю заступника голови ради з питань створення ОСББ та здійснення функціонування ОСББ при Кабміні, голови асоціації ОСББ та ЖБК у Дніпропетровській області «Наш дім» - Катерини Чижик.


Головним посилом виступу гості була думка, що кожний багатоквартирний будинок, навіть до створення ОСББ, є власністю його співвласників, і тільки від них залежить те, в яких умовах вони будуть жити і скільки сплачуватимуть за комунальні послуги. Те, що за об’єднаннями співвласників багатоквартирних будинків майбутнє, Катерина доводила на прикладах успішної діяльності ОСББ Дніпропетровська та Луцька.

Було висвітлено низку актуальних питань – про створення і реєстрацію ОСББ, передачу будинків на баланс об’єднань співвласників, програми енергоефективності, межі прибудинкових територій та багато інших. Обговорювали суть та деталі Закону України «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку».
Навчальний семінар – один із численних заходів, спрямованих на підвищення обізнаності Покроввців щодо створення та діяльності ОСББ, що проходять у місті.
Прес-служба міського голови.