Хай щастям повниться дитинство

хай щастям повниться дитинство. Зображення 1
Фестивалем, благодійними акціями, концертами, шоу мильних бульбашок зустріло місто День захисту дітей. Видався він добрим, емоційним, сонячним, саме таким, як і має бути перший літній день. Дорослі зробили все, аби 1 червня запам’яталося надовго.


Пришкільні табори охопила атмосфера свята, з головою поринули в неї і малюки – дошкільнята. На них чекало феєричне дійство під назвою «Дивограй». П’ятнадцятий ювілейний фестиваль дитячої творчості на півтори години перетворив залу Будинку творчості на чарівну космічну галявину, де маленькі таланти упевнено демонстрували творчі здобутки, засвідчуючи високу професійну діяльність своїх наставників-педагогів. Це відзначали заступник міського голови Наталія Бондаренко та начальник управління освіти Галина Рубаха, звертаючись до учасників мистецького свята, принагідно бажаючи скористатися усіма принадами літа, гарно відпочити, оздоровитися і набратися нових сил. Фінал фестивалю ознаменувався феєрверком із повітряних кульок та традиційним врученням відзнак та подарунків від міського голови.
Пізніше епіцентр свята перемістився на центральну площу міста, перетворивши її у співочо - танцювально - ігрове коло – справжньою територією дитинства. Вітала юних гостей, їхніх батьків та анонсувала виступи начальник відділу культури Тетяна Сударєва. На відкритому майданчику виступали юні аматори сцени, отримуючи солодощі від міського голови. Розважали публіку творчий колектив дитячого табору «Чайка». Та не тільки радість переповнювала серця присутніх, а й співчуття. Кожен небайдужий міг долучитися до благодійної акції по збору коштів для п’ятирічного Богдана Туріва. Хлопчик тяжко захворів і потребує нашої з вами допомоги, кожна гривня може бути вирішальною.
Цього дня поза увагою не залишилися дітки, які потребують особливого піклування. У кафе «Старий рояль» відбулася традиційна зустріч «Вітрила надій», яку підготували фахівці міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та за благодійної підтримки Благочинного Нікопольського району та м. Покров протоієрея Володимира.
Все, що вчора відбувалося проходило під знаком доброти, радості, направлено на те, аби для кожного маленького жителя нашого міста дитинство дарувало лише дзвінкий сміх, захоплюючі відкриття, незабутні події та благополуччя в родинах.
Прес-служба міського голови.