Гуртки та секції : позаурочний час з користю

У Покрові є чимало можливостей, аби зайняти дітей у позаурочний час корисною та цікавою справою.

Розвивати спортивні, творчі та інтелектуальні здібності юних покровчан покликана розгалужена мережа закладів позашкільної освіти міста. Нині там тривають набори на новий навчальний рік.

Саме час обрати те, що буде дитині до душі.

До 12 вересня Школа мистецтв оголосила додатковий набір (основний проходить у травні).

Професійні педагоги допоможуть дітям від 6 років оволодіти мистецтвом гри на фортепіано, бандурі, скрипці та баяні. Крім класів музичного відділення добір проходить у класі хореогрофії.

Додаткова інформація за телефоном: 6-19-80

Адреса: вул. Григорія Середи, 9.

Для юних талантів відкриті і двері Дитячої музичної школи.

Там почали набір учнів  віком  6+ за класами фортепіано, бандура, баян  та гітара.

Звертатися за тел.: 6-35-77.

Музична школа знаходиться на першому поверсі СЗШ №9 (вул. Лізи Чайкіної, 29а).

Дітей та підлітків віком від 4 до 21 року запрошує Будинок творчості дітей та юнацтва.

За технічним напрямком працюють авто- та авіамодельні гуртки, колективна радіостанція, а також школа робототехніки "Start Junior”, що знаходиться по вул. Л.Чайкіної, 31. Школа робототехніки охоплює вікову категорію від 9 до 19 років, навчання проходить за напрямками Arduino, електроніка. Телефон для довідок - 0994236756.

Центр вжитково-прикладного мистецтва об'єднує гуртки декоративно-прикладного мистецтва “Майстриня” та “Колібрі”, гурток дизайну та паперопластики “Креатив-груп”, студію образотворчого мистецтва “Палітра”, гурток образотворчого мистецтва “Кольорове розмаїття”, гурток декоративного розпису “Петриківський дивоцвіт”.

Художньо-естетчний напрямок представлений студією естрадного співу “Ексклюзив”, вокальним гуртком “Каприз”, вокальним ансамблем “Гармонія”, гуртком спортивної хореографії “Джем” та театральним гуртком.

Крім того на базі БТДЮ працює туристичний гурток “Скіф”, діють клуб активної молоді, Школа раннього розвитку дитини “Всезнайко”, відділення МАН “Юний економіст”.

Охочих поринути у творчу атмосферу Будинку творчості чекають за адресою - вул. Центральна, 5. Телефон: 6 -15 -63.

Тих, хто хоче укріпити своє здоров'я і мріє про спорт великих досягнень, чекають у дитячо-юнацьких спортивних школах міста.

ДЮСШ ім. Д.Дідіка пропонує юним покровчанам заняття з таких видів спорту як волейбол, гімнастика спортивна, дзюдо, карате, спортивна акробатика, таїландський бокс та футбол.

Більшість відділень знаходяться у будівлі спортивної школи, гімнастика та акробатика у гімнастичному залі (вул. Тикви, 2а), таїландський бокс на базі СК “Аякс” (колишня СЗШ №7) деякі секції розташовані у навчальних закладах міста.

Детальну інформацію можна дізнатися за тел.: 4-443-0, або безпосередньо звернутися до ДЮСШ ім. Д. Дідіка ( вул. Горького, 12).

Триває набір у спортивні секції ДЮСШ “Манганіт”.

Дітей 5-7 років запрошують на стрибки у воду, а кому є 7-8 років чекають на плаванні. З 8-річного віку записують на легку атлетику.

За детальною інформацією просять звертатися до тренерів-викладачів з даних видів спорту в будні дні з 15:00 до 19:00 на стадіон “Авангард”.

Тож не зволікайте, вас чекають!

Прес-служба міського голови.