Гран-прі та дванадцять медалей – театрали Покрова підкорили Карпати

гран-прі та дванадцять медалей – театрали покрова підкорили карпати. Зображення 1
Колектив "Сюрприз" Школи мистецтв, директор Павло Філін-Юрков, продовжує успішно презентувати свої таланти, цього разу – на Верховині.


Вихованці керівника Нелі Піхтіної завершили минулий рік - на біс, з перемогами у Всеукраїнських та Міжнародних конкурсах, завоювавши гран-прі навіть у сонячній Болгарії.
2018-й теж розпочали з участі у великому творчому форумі, який збирає юні таланти з усієї України.
Цьогорічний конкурс "Музичне Різдво" відкривали понад 500 учасників, що представляли музичне, театральне мистецтво, хореографію. Про Покров розповідали учні Школи, які підготували казку та сольні виступи.

гран-прі та дванадцять медалей – театрали покрова підкорили карпати. Зображення 2
Наш колектив був неперевершеним, усі 12 його учасників повернулися до рідного міста з винагородами. Гран-прі конкурсу завоювала Марія Калініна, золоті медалі – Кіра Літвінцева, Антон та Назар Дормідонтови, Ліза Берсеньова, срібні – Катерина Лаптєва, Марія Губанова, Станіслав Перга, Роман Лаврик, Інна та Уляна Петропольські, Аріна Козлова. Диплома першого ступеню удостоєна і театральна постановка.
Покровчани показали себе не лише на великій сцені, їхнє колядування отримало високі бали журі, до того ж Інна Петропольська стала володаркою призу глядацьких симпатій у конкурсі "Міс Зима".
Колектив став справжнім відкриттям "Музичного Різдва", діти ж відкрили для себе Верховину, побували у музеї Писанки, Гуцульщини і залишили послання у резиденції Святого Миколая, з побажаннями миру рідній землі.
Прес-служба міського голови.