ГРАФІК роботи постійних комісій з підготовки пленарного засідання 16 сесії міської ради 8 скликання

ГРАФІК
 роботи постійних комісій з підготовки пленарного засідання 16 сесії  міської ради 8 скликання

 

п/п

Дата та час  засідання постійної комісії

Назва постійної комісії/

голова комісії

Перелік  проєктів рішень для опрацювання на засіданні постійної комісії

Примітка

1

22.12.2021

о 16.00

Комісія з питань благоустрою, житлово-комунального господарства та енергозбереження,  транспорту  та зв'язку, розвитку промисловості та підприємництва

(голова комісії - Пастух А.І.)

Про затвердження заходів з утримання об’єктів та елементів благоустрою       Покровської міської територіальної громади та Порядку фінансування заходів з утримання об’єктів та елементів благоустрою Покровської міської територіальної громади на 2022 рік.

 

 

Про затвердження плану роботи Покровської міської ради 8 скликання на перше півріччя 2022 року

 

2

23.12.2021

о 15.30

 

Комісія з питань містобудування та архітектури, землекористування та охорони навколишнього природного середовища

(голова комісії - Тиква А. А.)

1. Про клопотання акціонерного товариства “ПОКРОВСЬКИЙ ГЗК” щодо розірвання договорів оренди землі та вилучення з користування земельних ділянок на території Покровської міської територіальної громади Дніпропетровської області.

2. Про клопотання АТ “ДТЕК ДНІПРОВСЬКІ ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ” щодо затвердження проекту землеустрою та передачі в оренду земельних ділянок по вул. Центральна у м.Покров Нікопольського району Дніпропетровської області.

3. Про клопотання товариства з обмеженою відповідальністю “УКРАГРО С” щодо розірвання договору оренди землі та вилучення з користування земельної ділянки, яка знаходиться за межами населеного пункту на території Покровської міської територіальної громади Дніпропетровської області.

4. Про заяву фізичної особи-підприємця   Голядинець Наталії Дмитрівни про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу  та об'єднання земельних ділянок по вул. Партизанська, 18а/1 у м. Покров Нікопольського району Дніпропетровської області.

5. Про заяви громадян щодо передачі у власність та користування земельних ділянок .

6. Про внесення змін до рішення 12 сесії міської ради  8 скликання від 28.09.2021 № 11 “Про клопотання малого приватного підприємства “ПРОГРЕС-ІНВЕСТ” щодо затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу та передачі в оренду земельної ділянки по вул. Незалежності, 7-а у м.Покров Дніпропетровської області”.

7.Про внесення змін до рішення 13 сесії міської ради  8 скликання від 28.10.2021 № 20 “Про клопотання малого приватного підприємства “ПРОГРЕС-ІНВЕСТ” щодо затвердження проекту землеустрою та відведення земельної ділянки в оренду по вул.Чехова, 2 у м. Покров  Нікопольського району Дніпропетровської області”.

8.Про внесення змін до рішення 13 сесії міської ради  8 скликання від 28.10.2021 № 21 “Про клопотання малого приватного підприємства “ПРОГРЕС-ІНВЕСТ” щодо затвердження проекту землеустрою та відведення земельної ділянки в оренду по вул.Соборна, 6  у м. Покров  Нікопольського району Дніпропетровської області”.

9. Про внесення змін до рішення 39 сесії міської ради 7 скликання від 23.11.2018 № 19 “Про заяву Мовчана Олега Олександровича щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою по відведенню земельної ділянки в оренду по вул. Уральська, 1 в м. Покров Дніпропетровської області” із змінами.

10.Про затвердження плану роботи Покровської міської ради 8 скликання на перше півріччя 2022 року

 

3

23.12.2021

о 16.00

Комісія з питань соціально- економічного розвитку, планування, бюджету, фінансів, реалізації державної регуляторної

політики

(голова комісії - Павлюк В.В.)

1.Про внесення змін до рішення І пленарного засідання 2 сесії міської ради 8 скликання від 17.12.2020 №2 «Про бюджет Покровської міської територіальної громади на 2021 рік» .

2.Про затвердження заходів з утримання об’єктів та елементів благоустрою       Покровської міської територіальної громади та Порядку фінансування заходів з утримання об’єктів та елементів благоустрою Покровської міської територіальної громади на 2022 рік.

3.Про затвердження структури і штатної чисельності працівників виконавчого комітету на 2022 рік.

4.Про затвердження штатного розпису виконавчого комітету на 2022 рік.

5.Про оплату праці міського голови, секретаря міської ради, заступників міського голови, керуючого справами виконкому та старости старостинського округу на 2022 рік.

6.Про затвердження плану роботи Покровської міської ради 8 скликання на перше півріччя 2022 року

 

5

До 23.12.2021

 

Комісія з питань безпеки і оборони, депутатської діяльності та зв'язків з громадськістю

(голова комісії - Кодрін О.М.)

 

1.Про затвердження плану роботи Покровської міської ради 8 скликання на перше півріччя 2022 року

дистанційно