Говорили про результати й визначали нові завдання

 

Сьогоднішня оперативна нарада при міському голові пройшла за конструктивного діалогу. Керівники підприємств та організацій прозвітували про виконане за тиждень, детально зупинившись на планових завданнях.

Освітяни підводять підсумки, медики наголошують на необхідності щеплень
Цього тижня практичні психологи управління освіти взяли участь у конференції, присвяченій 25-річчю створення психологічної служби системи освіти України, що проходила у Дніпрі. До розмови було залучено широкий фаховий загал. Високо оцінено діяльність провідних спеціалістів Покрова: подяками Національної академії педагогічних наук України, Українського науково-методичного центру практичної психології і соціальної роботи відзначено Галину Чергинець, Раїсу Чернецьку, Віру Гребельну. Ще одна хороша новина – бібліотечний фонд закладів освіти поповнено новими підручниками.
Медики ж нагадують про важливість щеплень, повідомляючи, що місто отримало 1700 доз вакцини АКДС для малюків від одного до чотирьох років та 900 доз вакцини проти поліомієліту.

Комунальники працювали у штатному режимі
Основну увагу було приділено підготовці до зими, виконанню заявок городян. «Міськводоканал» планує замінити люки на Торговій, 54, «Саночистка» продовжує впорядковувати сміттєві майданчики, «Добробут» здійснює благоустрій околиць міста, завозить грунт, проводить санітарну обрізку дерев, вивозить листя. Заслуховуючи керівників, міський голова Олександр Шаповал наголосив на активізації роботи з підготовки спецтехніки до осінньо-зимового періоду. Вже до кінця тижня підприємства повинні надати інформацію щодо даного. Питання перебуває на особистому контролі міського голови.

Мовою цифр
За минулий тиждень ЖЕО виконано 240 заявок, міськводоканалом – 54, дільницею міськгазу усунено 58 витоків газу. У відділеннях центральної міської лікарні надано допомогу 223 хворим, народилося 5 малюків. Центр первинної медико-санітарної допомоги відвідало 2417 містян. За тиждень комісією з легалізації робочих місць обстежено 11 суб’єктів підприємницької діяльності, виявлено 4 порушення.

Прес-служба міського голови.

говорили про результати й визначали нові завдання. Зображення 1