Говорили про місто та подальші перспективи

 говорили про місто та подальші перспективи. Зображення 1

Покров у об’єктиві сьогодення та планах на завтрашній день став темою обговорення міського голови Олександра Шаповала з ветеранською спільнотою міста.

Символічно, що зустріч тривала 7 лютого, у день звільнення Чортомлика від фашистських загарбників, у читальній залі бібліотеки, де зібрано літературне надбання покровчан. У дружній обстановці велася розмова, тон якій задавали ветерани війни, праці, серед яких Почесні громадяни, керівники минулих років провідних підприємств та організацій міста.
Вони згадували минуле, але основні погляди звертали до сьогодення. Говорили про зміни, які відбулися у Покрові протягом останнього року, у розрізі передвиборчих зобов'язань Олександра Шаповала, доведених на ділі, не оминали і питань, що постають актуально.
Їх важливість продиктована самим життям, на чому наголошував міський голова, окреслюючи кроки з покращення роботи абонентних служб комунальних підприємств, залучення до міста молодих перспективних спеціалістів, особливу увагу звертаючи на питанні модернізації водоканалу. Зупинився детально на результатах впровадження програми децентралізації теплопостачання, допомоги соціально-незахищеним верствам містян. Окремо – на перспективних планах, що будуть втілені вже цього року.
Саме ці аспекти хвилювали присутніх, які, підтримуючи почуте, висловлювали пропозиції. Конструктивно оговорювали бачення нагальних питань, на чому акцентував увагу міський голова, підкреслюючи важливість відкритого діалогу.
На завершення зустрічі Олександр Шаповал подякував ветеранам за активність життєвої позиції, роботу, яка впроваджується у напрямку патріотичного виховання молоді, підтримку добрих справ і починань.
Прес-служба міського голови.

говорили про місто та подальші перспективи. Зображення 2