Головна ялинка Покрова запалила свої вогні

 головна ялинка покрова запалила свої вогні. Зображення 1

В День Святого Миколая було урочисто відкрито двері до Новоріччя. Свято великої надії та віри покровчани зустріли на центральній площі міста, з побажаннями мира та злагоди рідному дому.


Дев’ятнадцяте грудня - довгоочікуваний, наповнений щастям та радістю день, у Покрові завершували на піднесеній ноті. Площа імені І. Сірка зібрала сотні городян на традиційному святі, яке дає старт Новому року й Різдву. Цьогорічний творчий звіт, підготовлений відділами міськвиконкому, мистецькими осередками, був багатим на яскраві знахідки.

головна ялинка покрова запалила свої вогні. Зображення 2
Відкриття сяючої красуні – ялинки, стало головною подією не лише грудня – року. Для творчо-обдарованої молоді це підведення підсумків, саме 19 грудня місто вітає юнь, стипендіатів міського голови, які своїми вагомими досягненнями у навчанні, творчості й спорті прославляють Покров, закладають підґрунтя майбутньому.

головна ялинка покрова запалила свої вогні. Зображення 3
З найкращими побажаннями від Олександра Шаповала, сертифікати на дві тисячі гривен кожному, переможцям міжнародного та всеукраїнського рівня, як і годиться цього дня, вручив Святий Миколай - Івану Макарову, Миколі Коробці, Аліні Карповій, Аліні Левченко, Роману Діденку, Дмитру Назарику, Віталію Амірханову, Лізі Литвиненко, Миколі Земляному , Івану Хажанцю, Олександру Селезньову, Олені Калюкі, Анастасії Трапезніковій, Максиму Нестерову, Микиті Захарченку, Артему Міщенку, Даніїлу Руднєву.

головна ялинка покрова запалила свої вогні. Зображення 4
Досягнення цих дітей є гордістю міста, яке багате на таланти. Свято стало великою презентацією творчих доробок. Організатори подарували й не мало сюрпризів. Малечу міста, дошкільнят, які вже зранку отримали миколайчики від міського голови, розважали аніматори, запрошували атракціони. На всіх чекав у своїй казковій резиденції Миколай, а біля ялинки можна було поспілкуватися з Дідом Морозом та Снігуронькою.

головна ялинка покрова запалила свої вогні. Зображення 5
Зі сцени звучали знайомі різдвяні мелодії, містян дивувало фаєр-шоу і скрізь лунали поздоровлення й побажання на щасливий Новий рік.
Прес-служба міського голови.

головна ялинка покрова запалила свої вогні. Зображення 6 головна ялинка покрова запалила свої вогні. Зображення 7

головна ялинка покрова запалила свої вогні. Зображення 8