Гідні творити майбутнє. У Покрові вшанували День гідності та свободи

Українці - горда і волелюбна нація. Споконвічні спроби нав'язати нам шлях розвитку, який суперечить нашим принципам, завжди зустрічав гідну відсіч. Про це свідчить вся наша історія і сьогодення.

Дуже символічно, що День Гідності та Свободи відзначається саме 21 листопада, у день початку Помаранчевої революції у 2004 році та Революції Гідності у 2013-му, бо знаменує він єдність українців та готовність відстоювати цілісність і незалежність своєї країни, пам'ятати усіх, хто боровся за вільну Україну у різні часи, а також самим визначати майбутнє, йти своїм шляхом розвитку, незважаючи на усі перепони, помилки та труднощі.

Сьогодні у Покрові вшанували усіх, завдяки кому наш європейський вибір є реальністю, усіх, хто віддав за нього життя, усіх, хто і сьогодні боронить Україну від ворога.

Представники влади, громадськість поклали квіти до пам’ятника Великому Кобзарю, на могили воїнів-земляків, які загинули, відстоюючи територіальну цілісність України.

Тематичні заходи до Дня Гідності і Свободи відбулися у закладах культури, де тривають історичні екскурси, онлайн-презентації та виставки, патріотичні флеш-моби, майстер-класи. Визначній даті присвятили години спілкування та тематичні уроки заклади освіти.

Бережімо пам'ять про подвиг наших героїв, шануймо їх незламну силу волі, мужність та відвагу!

Герої не вмирають!

Прес-служба міського голови.