Всi новини, сторінка 2

08 12

5 грудня відзначають Міжнародний день волонтера. Турбота про людей і тварин, гуманність, відданість, відповідальність – все це про тих, хто став на шлях волонтерства


23 11

Один із наслідків повномасштабної війни — зникнення приблизно 4,8 млн робочих місць. А це 30% від довоєнної кількості. Такими є дані від МОП.


23 11

21 листопада в Україні відзначають День гідності та свободи – одне із знакових офіційних свят, встановлене на честь двох революцій, які відбулися в Україні у 2004 та 2013 роках.


23 11

Зараз як ніколи українці об’єднані та підтримують одне одного. Соціальні послуги — це способи підтримки громадян, які опинились у скруті через хворобу, інвалідність, похилий вік тощо. У такий спосіб держава, громада і оточення підтримують тих, хто цього потребує. Комусь потрібна допомога у догляді за дитиною, а комусь — «соціальне таксі».


23 11

Незважаючи на постійні обстріли критичної інфраструктури, працівники енергетичного сектору мужньо відновлюють та продовжують надавати послуги населенню. Вони працюють 24/7 для того, щоб у кожній оселі було світло.


27 10

У своїй боротьбі за волю українці не одні. Про це свідчить підтримка іноземних держав у різних сферах: оборонній, гуманітарній, інформаційній.


19 09

Щодня сотні сміливих працівників докладають титанічних зусиль, аби вчасно доставляти все необхідне. Для армії, бізнесу та всіх, хто цього потребує. Зокрема, перевозять небезпечний вантаж.


04 08

Держсервіс має бути доступним. Особливо коли йдеться про послуги для людей пенсійного віку. Наше з вами завдання — допомогти їм показати життя без купи папірців, забігання до кабінетів, «щоб просто спитати», та очікувань. Все, що необхідно, можна глянути, не виходячи з дому, онлайн на порталі Гід з державних послуг.


26 07

Від 24 лютого фраза «Як ти?» набула особливий сенс. Вона скрізь: у щоденних повідомленнях у месенджерах, у 5-хвилинних дзвінках


25 07

Ви з тих, кого ці важкі часи надихнули створити щось своє? Пишаємося вашою сміливістю! А також нагадуємо подбати про захист своєї інтелектуальної власності.