Футболістам покровського «Авангарду» урочисто вручили медалі «Суперліги»

 

2019 став особливим роком в сучасній історії міського футболу. Вперше за останні 7 років команда Покрова виборола медалі Чемпіонату області. Для клубу з більш ніж 60 річною історією повернення до еліти футбольної Дніпропетровщини стало важливою подією.

15 грудня у Дніпрі відбулася урочиста церемонія нагородження “Футбольна гордість Дніпропетровщини-2019”. Участь у цьому заході взяли функціонери Федерації футболу Дніпропетровської області, представники  клубів.

Диплом та медалі “бронзових” призерів “Суперліги-2019” отримали тренери й гравці “Авангарду”. З цим досягненням їх привітав голова ФФДО Віктор Андрухів.

Варто відзначити, що у 2019 році клуб провів важкий сезон. У “Суперлізі” брали участь відразу 12 команд, у тому числі такі серйозні опоненти як криворізька “Дружба”, синельниківський “Дніпро-Агро”, дніпровські “Енергія” і “Легіонер” та однозначні лідери ФК “Скорук” Томаківки і “Атріум” Павлограду. У кожному матчі точилася запекла боротьба і потрапляння до трійки призерів турніру не було легкою прогулянкою. Нашій команді довелося докласти усіх зусиль, аби подолати всі випробування і довести, що в Покров знову повернувся великий футбол, коли трибуни стадіону вибухають підтримкою численних вболівальників.

Отримуючи заслужену винагороду тренер команди Сергій Кальян висловив особливі слова вдячності міському голові Олександру Шаповалу за підтримки якого футбол отримав новий потужний імпульс, президенту клубу Дмитру Міщенку, керівництву комбінату і профкому – Сергію Шуваєву та Євгену Запускалову, депутатам міськради, усім хто допомагав “Авангарду” в цьому сезоні. І, звісно, подякував уболівальникам заради яких футболісти викладалися в матчах на 100%. Домашні матчі “Авангарду” були найбільшими за кількістю уболівальників на трибунах, а наше місто знову увійшло до категорії футбольних фаворитів.

Прес-служба міського голови.