Філія Університету ІІІ віку в старостинському окрузі - запрошує

Літні люди потребують уваги завжди, а зараз - особливо.

Через соціальний проєкт “Університет ІІІ віку”, який реалізує територіальний центр соціального обслуговування, у місті успішно впроваджують концепцію “Освіта впродовж життя”та якісним дозвіллям відволікають старше покоління від негативних емоцій.

- Аби відчути себе студентом, поважним мешканцям старостинського округу не обов'язково їхати до міста. На базі Шолоховського СБК третій навчальний рік діє філія Університету ІІІ віку. Заняття вже тривають, та двері відкриті для кожного, хто має пенсійне посвідчення та бажання відійти від буднів та розкрити свій потенціал, - запрошує директор терцентру Наталія Даниленко.

Ті , хто встиг скористатися цією соціально-педагогічною послугою, змогли оцінити переваги. Це - нові знання, емоції, навички, приємне спілкування, відчуття затишку та підтримки.

Поважних студентів залучають до скандинавської ходьби - виду рухової активності, який допомагає гармонізувати психологічний і фізичний стан людини.

Практикують пісенну терапію та оздоровчу хореографію разом з викладачем Тетяною Борщаговською.

Саме зараз займаються театралізацією пісень. Цікавий не лише сам творчий метод, а й обрана пісня. Це твір Людмили Горової, який ще на весні підірвав мережу - “Буде тобі, враже..”

Літні люди також збирають нематеріальну духовну спадщину, деякі пісні осучаснюють, переспівуючи на новий лад.

Це та багато іншого, що пропонують факультети Університету ІІІ віку, чекають на поважних мешканців та гостей громади.

Не зволікайте - відкрийте для себе цілий світ можливостей та креативних ідей!

Прес-служба міського голови.