Дзюдоїсти Покрова на висоті

дзюдоїсти покрова на висоті. Зображення 1Жовтень приніс чергові яскраві перемоги дзюдоїстам дитячо-юнацької спортивної школи ім. Дані Дідіка.
Наймолодші вихованці відділення завоювали першість у VІІІ відкритому Всеукраїнському турнірі "Кубок скіфів", що пройшов на початку жовтня у Херсоні на базі вищого училища фізичної культури. Між собою змагалися понад 700 спортсменів із 20 команд України, Молдови та Хорватії.

У напруженій боротьбі у своїй віковій категорії наш Матвій Капустян здобув І місце, Тетяна Ковалик посіла друге, бронзовими призерами стали Сергій Ковалик та Тимур Ніколаєнко. Усі переможці нагороджені медалями, дипломами, кубками та цінними призами.
Минулими вихідними у Дніпрі вперше відбувся Всеукраїнський юнацький турнір "Патріот", приурочений до Дня захисника України.
На татамі спортивної арени "Олімпія+" вийшли юнаки 2002-2003 р.н., серед яких і вихованці ДЮСШ нашого міста. 174 спортсмени із Одеської, Харківської, Запорізької, Полтавської, Миколаївської, Дніпропетровської областей та Києва виборювали звання найсильніших у дев’яти вагових категоріях. Найбільше нагород виявилося в активі представників Дніпропетровщини: 2 золота, 2 срібла і бронза. Одну із золотих медалей завоював покровчанин, вихованець тренера Сергія Сінілова - Володимир Яцик.
Вітаємо переможців та тренера з переконливими перемогами!
Прес-служба міського голови.

дзюдоїсти покрова на висоті. Зображення 2