ДЮСШ управління освіти знову зібрала золото медалей

дюсш управління освіти знову зібрала золото медалей. Зображення 1
Протягом останніх днів травня школа здивувала перемогами, що здобули не лише учні, а й викладачі.


Вдалий старт взяли дзюдоїсти. На Всеукраїнському турнірі "Естафета поколінь" серед юнаків та дівчат, присвяченому пам'яті героя АТО, генерал-майора І.Момота, що проходив у Черкасах, наші спортсмени не поступилися супротивникам. Причому дівчатка не відставали, показуючи, що на татамі вони теж можуть бути найсильнішими. Так, друге місце у вазі 52 кг. виборола Ліза Литвиненко, посіла третю сходинку, виступаючи у ваговій категорії 32 кг., Агнеса Богатко, отримав срібло у ваговій категорії 38 кг і Єгор Ткачов.
Підтвердив зірковий статус своїх вихованців і їхній наставник – Сергій Сінілов. Тренер власним прикладом популяризує дзюдо.
Так, 21 травня взяв участь у відкритому Чемпіонаті України серед ветеранів, що проходив у Дніпропетровську - одному з головних офіційних стартів у національному календарі дзюдо 2016 року. Статус «відкритий» означає, що у змаганнях окрім українців брали участь спортсмени з Грузії, Словенії, Росії та Литви.
Виступаючи у фіналі, ваговій категорії 73 кг, майстер спорту України Сергій Сінілов склав серйозну конкуренцію срібному призеру Олімпійських ігор 2004 року, неодноразовому призеру світових та європейських першостей, грузину Нестору Хергіані. У доволі напруженій боротьбі наш Сергій Сінілов виборов срібло Чемпіонату.
Попереду в нього участь у Чемпіонаті Європи, який відбудеться вже в червні у Хорватії.
Чекають на подальші перемоги і акробати, котрі успішно виступили на відкритому Всеукраїнському турнірі, що проходив у Бєлгород-Дністровському. Перше місце посіла чоловіча пара - Іван Хажанець - Микола Земляний та змішана пара - Олександр Селезньов – Катерина Балихіна. Друге – змішана пара – Спартак Заульський- Арина Забутна.
Сьогодні вихованці школи продовжують активно займатися, готуватися до наступних стартів. За словами директора, Ірини Бакієвої, впевнено ідуть до спортивних висот, волею до перемоги й працездатністю доводячи, що п’єдестал підкорюється лише цілеспрямованим.
Прес-служба міського голови.

дюсш управління освіти знову зібрала золото медалей. Зображення 2