Директор шостої школи приступила до своїх обов’язків

директор шостої школи приступила до своїх обов’язків. Зображення 1
Вчора очільник закладу зустрілася з батьківсько-освітянським загалом.
Кінець навчального семестру у СЗШ№6 ознаменовано важливою подією – приходом до школи нового керівника. Нагадаємо, у зв’язку з вакантною посадою, згідно з відповідною постановою Кабміну, шкільного лідера визначали на конкурсних засадах. Серед двох претендентів, котрі подали свої заяви, рішенням комісії, до складу якої входили представники міської ради, управління освіти, профспілки, керівники навчальних закладів, батьківського комітету та громадськості, перевагу надано Ірині Бондаренко.


Вчора переможець директорського екзамену вперше зустрілася з батьківсько-педагогічним колективом на загальношкільних зборах. Представляючи директора, заступник міського голови Наталія Бондаренко зазначила, що головним фактором є продовження традицій школи, коли впроваджуючи нове, інноваційне, буде збережено визначальні напрямки. Зауважила і на факті однопрізвищності з обраним керівником.
Говорячи про результати конкурсу, начальник управління освіти Галина Рубаха акцентувала увагу на стратегії подальшого розвитку закладу, представленої Іриною Бондаренко, котра отримала найвищий бал фахової комісії. Подальші плани і завдання спрямовано на успішне впровадження як навчально-виховного процесу, так і функціонування закладу взагалі.
У свою чергу новий очільник, звертаючись до присутніх, наголошувала, що їй випала велика честь працювати у навчальному закладі з такою славною історією. Продовження розпочатого вбачає у партнерських стосунках з батьківсько-педагогічним загалом заради єдиної мети: виховання особистості дитини. Треба зазначити, що загал оплесками вітав керівника, учнівська спільнота навіть підготувала концертну програму.
Вже з другого семестру Ірина Бондаренко разом з колективом піде наміченим курсом. Колишня учениця шостої школи, має достатній фаховий досвід, вчитель української мови та літератури, до останнього часу обіймала посаду заступника директора ліцею з навчально-виховної роботи, багато років поспіль очолювала міське методичне об’єднання вчителів української мови та літератури.
Прес-служба міського голови.

директор шостої школи приступила до своїх обов’язків. Зображення 2