Дорогі земляки! Шановні захисники і  захисниці України! 14 жовтня разом  зі всією країною ми відзначаємо День захисника України та День Українського козацтва.

 

Глибоко символічно, що наші державні свята, присвячені захисту рідної землі, припадають на  одне з найшанованіших православних  свят - свято Покрови Пресвятої Богородиці. Споконвіку наш народ  звертався до Божої  Матері  за заступництвом, особливо у важкі історичні часи.

Сьогодні ми згадуємо міцність духу наших славних предків  та  пишаємося мужністю сучасних  героїв,  які визволяють Україну  від рашистської  навали. Нині  до них долучилися і  берегині роду, які  нарівні  з чоловіками захищають рідну землю.

З болем у серці  вшановуємо пам'ять усіх  воїнів, які  на вівтар нашої перемоги  поклали своє  життя. Вони назавжди  залишаться для нас  зразком  мужності та героїзму, вірними синами українського народу.

Країна сильна силою своїх людей. Цю істину  щоденним подвигом підтверджують наші  військовослужбовці й медики, волонтери і тисячі небайдужих громадян.

Нам є  ким пишатися!  У важкий для країни час  ми особливо відчуваємо вдячність до наших захисників.

У цей день хочеться Вам  побажати козацького здоров'я, сили  духу і мужності, щоб вистояти  до кінця.  А Україні - перемоги та мирного неба!

Нехай  Покрова  Пресвятої  Богородиці  береже мир та спокій  у  нашій  державі.

З повагою, міський голова  Олександр Шаповал.