Дорогі земляки!

дорогі земляки!. Зображення 1
Через велетенський швидкоплин десятиліть прориваються до нас спогади - миттєвості найстрашнішої, найжорстокішої в історії нашого народу війни. Горем і болем вона увірвалася в кожну українську домівку, кривавою лінією пройшла через кожне серце, кожну долю.
Щороку 22 червня український народ вшановує світлу пам'ять мільйонів земляків, життя яких обірвала Друга світова війна. Історію найкривавішої в історії людства війни зафіксовано у наукових працях, архівних і музейних документах, фотографіях, плакатах воєнного і повоєнного часів, у спогадах учасників... З кожним роком невблаганно менше залишається живих Героїв, тих, хто здобували Перемогу, виборювали наше щасливе сьогодення.
Наш священний обов’язок – навіки зберегти життєписи героїв Другої світової війни як уроки істинної мужності та патріотизму для сучасників.
Сьогодні, потерпаючи від кривавої військової агресії на сході країни, ми особливо гостро усвідомлюємо ціну свободи, миру та безпеки. Кращі сини і доньки українського народу знову, зі зброєю в руках, захищають наші кордони, нашу свободу, наш демократичний вибір.
Вічна пам'ять полеглим на полі бою,
Честь і слава - живим героям!

Міський голова Олександр Шаповал.