Дорогі земляки!

дорогі земляки!. Зображення 1 

Від усього серця радий привітати усіх Вас зі святами, що добром, надією і родинним теплом зігрівають наші серця - Новим роком та Різдвом Христовим!
Озирнувшись назад, можна сміливо сказати, що 2016-ий рік був прожитий не дарма. Цей рік був насичений подіями, напруженою працею, глибоким змістом та звершеннями. Він подарував нам радість зустрічей й відкриттів, перемог і досягнень, новий професійний і життєвий досвід.
Дякую всім мешканцям м. Покров за терпіння, розуміння ситуації, за серйозне і відповідальне ставлення до існуючих проблем.
Новий рік і Різдво - традиційно родинні свята. Нехай вони стануть початком нового успішного року, який буде для нас щедрим на добрі справи та здобутки. Нехай здійсняться найкращі побажання, а новорічне диво стане частиною Вашого доброго настрою на увесь 2017 рік. Нехай Різдвяна зірка об'єднає усіх нас - і тих, хто зустрічає ці свята в колі найближчих і найдорожчих людей, і тих, хто далеко від рідної домівки та благословляє наші помисли, слова і діла.
У Новому році наше життя обов’язково зміниться на краще, а спільними зусиллями ми зробимо наше місто процвітаючим, а громаду – міцнішою!
Від усієї душі зичу Вам, дорогі земляки, великого людського щастя, міцного здоров'я, добра й радості, вірних друзів та близьких людей поруч, здійснення надій та заповітних бажань, а нашому місту – достатку, стабільності та процвітання.

Веселих Вам свят і Благословення Господнього!

Ваш міський голова Олександр Шаповал.