Дорогі захисники! Шановні земляки!

Сьогодні ми святкуємо День сили і могутності української армії - День Збройних Сил України. Наші військові - це справжня армія незламних та нескорених українців, які демонструють нечувану мужність, звитягу, силу духу, волю і непохитне бажання перемоги.

Наші ЗСУ роблять не просто все можливе, а й неможливе, аби звести нанівець плани окупантів і відстояти свободу свого народу та вберегти своїх дітей і їхнє майбутнє.

Шановні Захисники, серед яких багато наших земляків, на Ваших плечах тримається мир!Ми пишаємося Вами, Вашою мужністю. Українці довіряють Вам і відчувають глибоку вдячність за той професіоналізм, відвагу та відданість обов'язку, які сьогодні демонструєте.

Вічна пам'ять Захисникам, які поклали своє життя у боротьбі за українську державу. Їхній подвиг назавжди залишиться у нашій пам'яті та нашій історії. Висловлюю шану матерям і батькам, які виховали своїх синів та дочок справжніми патріотами своєї землі. Доземний Вам уклін і людська шана.

Від щирого серця вітаю усіх, хто захищає наш суверенітет, наш народ, його безпечне, мирне майбутнє. Бажаю натхнення і віри в перемогу, надійного родинного тилу, козацького здоров'я! Сила і міць української держави — у єдності армії та народу. Слава Україні! Слава ЗСУ!

З повагою, міський голова Олександр Шаповал.