Дорогі випускники 2017 року!

дорогі випускники 2017 року!. Зображення 1
Прийміть вітання з закінченням школи, успішним переходом на новий стартовий етап дорослого життя!
150 випускників міста Покров, саме сьогодні, прощаються з прекрасною країною дитинства і, разом з Атестатом про загальну середню освіту, розпочинають СВІЙ шлях у країну Дорослих, де потрібно складати іспити новому Учителю, ім’я якого – ЖИТТЯ.
Пам’ятайте, що Україна починається з кожного з нас! Ця правильна і мудра теза викликає важливі запитання, від вирішення яких значною мірою залежить формування вашої правильної життєвої позиції, а отже, і правильних дій в будь-яких ситуаціях. Ви як птахи вилітаєте у вирій, тому хочеться побажати, щоб у ваших безмежних просторах завжди було сонячно, радісно, щоб кожна мить вашого життя була наповнена якимось значимим змістом, величезним людським щастям.
Шановні педагоги, Ви заслужили найвищої пошани і любові, бо робите все, аби підростаюче покоління, майбутні громадяни України стали справжніми людьми – мудрими, трудолюбивими, чесними. Одинадцять років Ви щедро віддавали своє тепло і ласку, вели по шкільному життю, захищаючи від великих і малих незгод сьогоднішніх випускників. Тож, бажаю всім вчителям міцного здоров’я, бадьорого настрою та нових талановитих учнів!
Дорогі батьки! Розумію ваше хвилювання. Ваші діти стали дорослими. Тільки вам відомо, якою нелегкою ціною це далося! У цей святковий день від імені виконкому і депутатського корпусу міста висловлюю Вам щиру подяку - за допомогу школі, повсякденні клопоти. А Ви, випускники, не шкодуйте добрих і красивих слів для них: вони на це заслужили!
Нехай з особистого благополуччя кожного випускника складеться благополуччя і процвітання нашого Покрова, рідної України!
Нехай Господь боронить Вас від усіх негараздів, а благословення батьків та напутні слова вчителів нададуть Вам віри у завтрашній день!

Зі святом!
Ваш міський голова Олександр Шаповал.