Дорогі ветерани! Шановні земляки!

дорогі ветерани! шановні земляки!. Зображення 1
Кожного року 28 жовтня приходить до нас Днем великої шани й пам’яті, знаменною датою визволення України від фашистських загарбників.
72 роки тому, ціною неймовірних втрат, з нашої землі було вигнано останнього ворожого солдата, щоб Україна піднялася з попелища війни, повернулася до мирного життя.
За вільну українську землю, за свободу та незалежність віддали своє життя мільйони наших співвітчизників. Друга Світова залишила по собі зруйновані долі, пекучі спогади про страшні роки окупації. Кожна українська родина зберігає пам’ять про ту страшну війну, вічно жива вона у Покрові про тисячі полеглих, вигнаних на примусові роботи до чужини, закатованих фашистами.
Цього дня ми перегортаємо сторінки великого подвигу, низько вклоняємося й висловлюємо слова глибокої вдячності нашим ветеранам, учасникам партизанської боротьби, працівникам тилу, солдатським матерям, вдовам, дітям війни, всім, хто наближав світлий день звільнення, піднімаючи Україну з руїн.
Ви є прикладом мужності й патріотизму, великої сили духу для наших захисників, хто сьогодні відстоює свободу та незалежність держави на сході країни, є гідними слави своїх дідів та прадідів.
Вітаю Вас, дорогі земляки, з 72-ою річницею визволення України! Мирного і світлого неба над головою, добра і щастя кожній ветеранській сім’ї, кожній оселі Покрова і нашій рідній Україні!
З повагою – міський голова Олександр Шаповал.