Дорогі школярі, випускники! Шановні вчителі та батьки!

 

Вітаю Вас із завершенням навчального року. Навіть у реаліях воєнного часу  це приємна, очікувана подія – перегрнуто ще одну сторінку.

Так, останній дзвоник цьогоріч знову лунав онлайн. Вслід за пандемією перед освітнім процесом постав  новий надсерйозний виклик – навчання дітей  в умовах воєнного часу.

Як ніколи, актуальним стало  забезпечення  безпеки, збереження здоров’я та життя  наших дітей, що набагато цінніше за  оцінки, ЗНО  та бали в атестаті.

Тим не менш, учбовий процес не зупинявся, навчальний рік успішно завершився  для  здобувачів освіти  нашої громади та дітей, які через війну  вимушені були покинути свої домівки і знайшли прихисток у нашому місті.

Дякую педагогам та  батькам за виявлені  виваженість та організованість, за те, що гідно витримали  нові виклики життя.

Хочу звернутися до наших дітей і передусім до випускників, які в такий непростий час  виходять у самостійне життя. Пам’ятайте, що труднощі роблять нас лише сильнішими. Вірю, що у Вас все складеться, бо саме Ви те покоління, якому випало будувати мирне, щасливе життя в нашій рідній Україні. Наші Захисники та Захисниці роблять все можливе, аби якнайскоріше вигнати окупанта, щоб війна більше ніколи не забирала дитинство у маленьких українців.

Щиро зичу усім добра, здійснення мрій головне – мирного неба і перемоги! Слава Україні! Героям Слава!

З повагою – міський голова Олександр Шаповал.