Дорогі покровчани! Ще один рік нашого життя стає історією...

Рік великих випробувань, водночас рік неймовірних людей, які до останнього стоять за свою землю на передовій і в тилу, щодня роблячи неможливе.

З глибоким болем згадуємо усіх, хто захищає нас, але уже з Небесного війська, вдячність і світла пам'ять про них завжди буде з нами...

Низько вклоняюсь перед родинами усіх наших воїнів і перед кожним Захисником та Захисницею, чия титанічна праця за кожною хвилиною тиші.

Важливо, що перед складними викликами, свій фронт тримають наші з вами воля до Перемоги, міцний дух, людяність, працьовитість та внутрішня єдність.

Ці якості допомогли нашій громаді пережити черговий непростий рік в умовах війни. Разом ми гідно пройшли випробування, пов'язані з відсутністю водопостачання, робили все можливе, аби не лише забезпечувати нормальну життєдіяльність міста, а й допомагати Збройним Силам України і людям, які знайшли у нас прихисток.

Пишаюся кожним з Вас! Дякую усім службам, комунальникам, медикам, педагогам, рятувальникам, гірникам волонтерам, підприємцям — усім, хто вмотивовано наближає нашу Перемогу.

Новий рік — це завжди надія на оновлення і добрі зміни. Тож бажаю, аби Новий 2024 рік став роком здійснення мрій і цілей, найголовніша з яких — Перемога України над людоненависним російським загарбником.

Міцного здоров'я, добра, сил, оптимізму! Нехай в наших серцях завжди палає світло віри, надії, любові, взаємодопомоги — те, що не дасть занурити нас в темряву і безвихідь, якби кому цього не хотілося.

З Новим переможним роком!

З повагою, міський голова Олександр Шаповал.