Допомогти тим, кому найважче

 

Карантин став випробуванням для всіх, та найбільше для вразливих верств населення. Крім заходів з протидії коронавірусу, у місті ведеться робота з виявлення тих, хто потребує допомоги.

-Це сьогодні найголовніше. З нами на постійному зв'язку міський голова Олександр Шаповал, робота координується за усіма напрямками, - зазначає директор центру Наталія Даниленко.

Для максимального охоплення містян похилого віку, осіб з інвалідністю, громадян, що опинилися у складних життєвих обставинах, у територіальному центрі працює гаряча лінія щодо запобігання поширенню коронавірусу, алгоритму  дій при підозрі на захворювання та надання соціальних послуг: 0687764203, 0975441266, 0964851521, 0957869603.

За останній час на гарячу лінію звернулося 40 мешканців міста, які не перебувають на обліку центру, усім їм було надано необхідну допомогу.

В умовах карантину працівники територіального центру продовжують обслуговувати своїх підопічних вдома, забезпечуючи усім необхідним - ліками, продуктами харчування, застосовуючи засоби особистого захисту та дотримуючись безпечної дистанції.

В онлайн режимі працівники відділення проводять моніторинг стану здоров’я підопічних відділення денного перебування, націлюючи літніх людей на суворе дотримання карантину. В дистанційному режимі тривають заняття Університету ІІІ віку.

Усіх небайдужих покровчан просять долучитися до виявлення людей, які в умовах карантину потребують допомоги, і звертатися за вказаними телефонами.

Прес-служба міського голови.