Добро починається з тебе

добро починається з тебе. Зображення 1

Два вечора поспіль галявина біля пам’ятника Шевченку перетворилася на справжню територію добра. Тут проходила благодійна фотосесія на підтримку п’ятирічного хлопчика з багатодітної родини, котрий серйозно постраждав внаслідок ДТП і потребує вартісного лікування. Допомогти одужати малюку могли і перехожі, не пройшовши повз скриньку, і ті, хто цілеспрямовано прийшов у визначений час на благодійну акцію, оголошену активістами Орджосіті.

Організатори – Макс і Алла зробили усе, аби фотосесія пройшла з позитивом, а кожний учасник відчув на собі, як діє скорочена схема кругообігу добра. Коли доброта проявлена до одних людей, навіть незнайомих нам, повертається зовсім несподівано від інших. Правда, в житті цей ланцюжок буває довший, а щоб відчути від цього радість,  добрі справи робляться без роздумів і розрахунків, відкинувши принцип «я тобі – ти мені». Так, не по-дитячому, мудро підійшла до цього питання і учениця 9 школи Соня Міщенко, яка наплела браслети, аби виручені кошти допомогли маленькому Андрійку.
Цього разу «орджосітівцям» за перший день вдалося зібрати 413 гривень, про що зразу прозвітували на сторінці. Вчора бажаючих підтримати хлопчика виявилося більше, у скриньці нарахували 618 гривень. Усі учасники акції крім задоволення від співучасті у хорошій справі, отримали професійні фото, які можна побачити у фотозвіті про захід.
А хто не встиг, може підтримати Андрійка, перерахувавши кошти за реквізитами -

Одержувач: АТ «Райффайзен Банк Аваль» МФО 305653 ЄДРПОУ 19358201 р/р 26253000000100
Призначення платежу: Мацко Клавдія Юріївна, ІПН 3187222182 СКР 0991083400
Телефон мами - 067 296 7965
Прес-служба міського голови.

добро починається з тебе. Зображення 2

добро починається з тебе. Зображення 3

добро починається з тебе. Зображення 4