До уваги землекористувачів!!!!

до уваги землекористувачів!!!!. Зображення 1

Відповідно до пп. 12.4.1 п 12.4 ст. 12 Податкового кодексу України від 02.12.2010 року № 2755-VI (із змінами та доповненнями, внесеними Законами України) до повноважень міських рад належить встановлення ставок місцевих податків та зборів в межах визначених Податковим кодексом України.

Так, відділом землекористування Покровської міської ради відповідно до вимог Закону України «Про засади регуляторної політики у сфері господарської діяльності» проводився регуляторний акт “Про встановлення ставок земельного податку на території Покровської міської ради ”. Проект рішення було винесено на розгляд чергової 9 сесії міської ради сьомого скликання, яка відбулась 24.06.2016 року. З даним рішенням можливо ознайомитись за посиланням : http://pokrov-mr.gov.ua/miska-rada/miskoji-radi/2016.

            Керуючись ст. 15, 18, 23  Закону України «Про оцінку земель» на розгляд сесії також було винесено проект рішення «Про затвердження «Технічної документації з нормативної грошової оцінки земель селищ міського типу Чортомлик та Гірницьке Дніпропетровської області Покровської міської ради»           Затверджено економіко-планувальне зонування селищ міського типу Чортомлик та Гірницьке Дніпропетровської області Покровської міської ради.

 Також затверджена:

-  базова вартість земель селища міського типу Чортомлик Покровської міської ради Дніпропетровської області станом на 01.01.2014 рік на рівні 53,46 грн/м2;

- базова вартість земель селища міського типу Гірницьке Покровської міської ради Дніпропетровської області станом на 01.01.2014 рік на рівні 43,08 грн/м2.

                                                                             Відділ землекористування