До уваги внутрішньо переміщених осіб!

Управлінням соціального захисту населення виконавчого комітету Покровської міської ради з лютого 2023 року розпочато процес видачі токенів на отримання грошової допомоги від Всесвітньої продовольчої програми ООН.

Всесвітня продовольча програма (ВПП) — гуманітарна організація ООН, яка надає продовольчу допомогу у вигляді грошових переказів, ваучерів (сертифікатів) та/або продуктів харчування.

Претендувати на отримання грошової допомоги від ВПП ООН можуть внутрішньо переміщені особи (ВПО) зі статусом «одинока мати» або «одинокий батько», або отримують допомогу по втраті годувальника, чи допомогу у разі неотримання аліментів.

Для отримання спеціальних токенів з QR-кодом, посиланням на веб-сторінку та унікальним кодом для самостійної подачі заяви на допомогу від ВПП ООН, необхідно прийти до Управління (вул. Залужного Валерія, буд. 5, каб.21) з документами всіх членів сім’ї, таких як: посвідчення особи (з пропискою), ідентифікаційні коди всіх членів сім’ї, свідоцтво про народження дитини, документи, що підтверджують статус, довідка ВПО.

Якщо у вас є смартфон, ви можете відсканувати QR-код та одразу перейти на онлайн-сторінку заяви. Ви також можете ввести посилання у браузері разом із унікальним кодом, щоб зайти на ту ж саму сторінку заяви (у випадку якщо у вас немає смартфона або ви надаєте перевагу ноутбуку).   В іншому випадку фахівці управління нададуть Вам допомогу.

Наголошую, що чекаємо лише на тих осіб, які є ВПО зі статусом  «одинока мати» або «одинокий батько»!

 

Телефон для консультації: 063 162 34 29.