До уваги ветеранів війни, членів їх сімей, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни, членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України та військовослужбовців

Міністерством у справах ветеранів України впроваджується експериментальний проєкт щодо запровадження інституту помічника ветерана у системі переходу від військової служби до цивільного життя.

В Покровській міській територіальній громаді планується відкриття Сервісного офісу, де помічником ветеранам здійснюватиметься професійний консультативний супровід із надання підтримки щодо реалізації передбачених законодавством можливостей, на які мають право не тільки ветерани війни, а й військовослужбовці різних утворених відповідно до законів військових формувань, які брали безпосередню участь у заходах, необхідних для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави, та звільненим з військової служби, служби в поліції та служби цивільного захисту тобто – демобілізовані особи.

Майбутніх помічників навчатимуть особливостям психологічної взаємодії з людьми, які повернулись із зони бойових дій.

Критерії відбору помічника :

 - громадянин України, який є ветераном, членом сім’ї ветерана, членом сім’ї загиблого (померлого) ветерана війни, членом сім’ї загиблого (померлого) Захисника і Захисниці України віком від 23 до 65 років,;

- освіта за ступенем не нижче бакалавра;

- бажання працювати за принципом «рівний – рівному».

Якщо Ви підпадаєте під вищезазначені критерії та бажаєте стати помічником ветерана, чекаємо від Вас пропозиції за телефоном 0631623481 або за адресою: вул. Валерія Залужного, буд. 5 (Управління праці та соціального захисту населення), кабінет 7.

Виконавчий комітет.