До уваги отримувачів житлових субсидій!

З метою належної підготовки  призначення житлових субсидій в опалювальний період 2019 - 2020 р. прошу усіх одержувачів субсидії, у чиїх родинах є діти, які досягли 14 років, надати до Управління дані їх паспорта та реєстраційного номера облікової картки платника податку. Відсутність паспортних даних у громадянина України, який досяг чотирнадцятирічного віку, не дає можливості отримати інформацію про доходи, а тому унеможливлює здійснити призначення або перерахунок житлових субсидій. 


Звертаю Вашу увагу на необхідність своєчасно повідомляти Управління про зміни, що відбуваються у складі Вашого домогосподарства під час отримання цього виду державної допомоги.  У разі несвоєчасного повідомлення, протягом 30 календарних днів, виплата житлової субсидії припиняється, а неправомірно нараховані кошти отримувачем субсидії повертаються до державного бюджету. Слід зазначити, що всім субсидіантам, у тому числі тим, кому в неопалювальний період не вирахувалася субсидія по доходам, субсидія на зимовий період буде нарахована в автоматичному режимі, без повторних звернень, крім тих домогосподарств, яким вона призначалась через розгляд комісії.   

Також нагадуємо про недопущення боргів перед надавачами комунальних послуг, постільки за таких обставин втрачається право на отримання житлової субсидії. В разі будь-яких змін у законодавстві, Вас буде додатково проінформовано.


         Телефони для довідок: 6-64-48,  4-49-42. 
         Начальник управління праці та соціального захисту населення Т.М. Ігнатюк