До уваги отримувачів житлових субсидій

Звертаємо увагу, що підвищення тарифів на будь-яку комунальну послугу в межах соціальних норм ніяким чином не впливає на Ваш гаманець. Для цього немає потреби ходити до управління праці та соціального захисту населення: всі необхідні перерахунки, в межах терміну дії субсидії вони здійснять самостійно, без вашого звернення, про що Ви отримаєте відповідне повідомлення.

Наприклад: з лютого поточного року збільшено тарифи на водопостачання та водовідведення, проте всі, хто отримує житлову субсидію за ці послуги в межах норм споживання сплачують так як і раніше, інші витрати бере на себе держава.
На сьогоднішній день всього пільгами та субсидіями охоплено 9407 домогосподарств, що становить79% до їх загальної кількості по місту вцілому. Якщо Ви ще не встигли скористатись своїм правом на отримання житлової субсидії Вам слід звернутись до управління праці та соціального захисту населення та надати всього 2 документи – заяву та декларацію встановлених зразків (бланки в наявності в управлінні).
У разі оформлення субсидій:
- за довідками до комунальних підприємств ходити не треба;
- наявність боргів перед комунальними підприємствами не впливає на призначення субсидії;
- будь-які спірні питання розглядаються на міській комісії ( з наданням інших крім заяви та декларації підтверджуючих документів);
- немобільні громадяни мають можливість оформити субсидію на дому.
В управлінні праці та соціального захисту населення працює «гаряча лінія» за телефоном 6-64-48, куди Ви можете звернутись за будь-якими роз’ясненнями, що стосуються порядку призначення усіх видів державних допомог.

Управління праці та соціального захисту населення