До уваги батьків дітей з інвалідністю та молодих людей з інвалідністю

Комунальний заклад «Центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю «Мальва» Дніпропетровської обласної ради» (м. Дніпро) запрошує дітей та молодих людей з інвалідністю, дітей з ризиком набуття інвалідності від 0 до 3 років  пройти безкоштовно курс комплексної реабілітації з наступних нозологій:

- порушення опорно-рухового апарату;

- розумова відсталість різного ґенезу, окрім глибокої;

- розлади аутичного спектру;

- генетично зумовлені порушення психічного та соматичного здоров’я.

В Центрі працюють  лікарі: ортопед, психіатр, педіатр, невролог; вчителі реабілітологи, логопеди, психологи, соціальні педагоги, соціальні вихователі, викладачі трудового навчання, музичний керівник. Функціонують кабінети масажу,  аромо- та спелеотерапії, кімнати пісочної та  сенсорної терапії, зал ЛФК.

Реабілітація здійснюється курсами (як самостійно так і з батьками), строк

реабілітаційного процесу визначається реабілітаційною комісією після проведення відповідного обстеження особи. За потребою реабілітація може бути продовжена або проводитись повторно з деякою перервою.

Якщо Ви виявили бажання скористатися даною послугою, запрошуємо вас до управління праці та соціального захисту населення за адресою: м.Покров, вул.Залужного Валерія, буд.5, каб,7 , телефон: 063 16 23 481.