До першого класу – з LEGO

до першого класу – з lego. Зображення 1
Крім зошитів та підручників першачки будуть озброєні найпопулярнішим конструктором. Безкоштовні набори LEGO отримають усі перші класи міста, тож Лего-конструювання поповнить шкільний розвивальний простір.


до першого класу – з lego. Зображення 2Така позитивна тенденція - результат співпраці Міністерства освіти і науки України з LEGO Foundation у рамках концепції Нової української школи. Як і в інших містах України, в Покрові заняття стануть такими ж загальноприйнятими, як і навчальні предмети. За словами фахівців, це не тільки урізноманітнить процес здобуття знань, а й допоможе малечі адаптуватися до школи. Через колективні заняття, що проходитимуть у формі цікавої та захоплюючої гри, діти вчитимуться працювати у команді, спільно вирішувати поставлені задачі. Вчителі зможуть застосовувати пошукові методи, моделювати процес з урахуванням вікових особливостей малечі.
Комплекти ЛЕГО вже очікують на першокласників, важливо, що розвивальна гра стане частиною школи, допоможе дітям вдосконалювати свої уміння та навички – успішно навчатися.
Прес-служба міського голови.