Для юних бандуристів провели майстер-клас

для юних бандуристів провели майстер-клас. Зображення 1
Учні Дитячої музичної школи та Школи мистецтв говорили про унікальність та неповторність національного музичного інструменту з викладачем Криворізького обласного музичного коледжу Людмилою Івановою.


Зустріч, організована за підтримки відділу культури, творчих осередків, дозволила не лише оцінити рівень володіння бандурою, а й відкрити секрети звучання неперевершеного автентичного інструменту. Розмова торкалася історії бандурної справи, правильності вибору матеріалу, техніки виконання і, звичайно, краси інструменту, безмежжя його можливостей.

для юних бандуристів провели майстер-клас. Зображення 2

 

Спілкування тривало за бандурою, у тісному музичному контакті з викладачем. Саме цей аспект був виділений Людмилою Івановою, яка зазначала, що розвиток бандурного мистецтва – за молоддю, їхнім захопленням, бажанням відчувати душу інструменту. Ця зустріч заклала підґрунтя подальшій співпраці коледжу з містом, викладач підкреслила, що заклад відкритий для покровчан. Вже незабаром Людмила Іванова представить вихованцям та викладачам мистецьких шкіл своїх учнів, поєднавши майстер-клас з концертними виступами студентів Криворізького коледжу.
Прес-служба міського голови.