Для школярів міста пролунав останній дзвінок

для школярів міста пролунав останній дзвінок. Зображення 1
25 травня – кінець навчального року, день, який є радісним та сумним водночас, бо для одних розпочнуться довгоочікувані канікули, а одинадцятикласників кликатимуть дорослі самостійні дороги. Цього року 168 випускників попрощалися зі школою, вісім з них є претендентами на золоту медаль, двоє – срібну. Вирішальний етап і для 329 дев’ятикласників, серед яких 27 закінчили школу з відзнакою.

для школярів міста пролунав останній дзвінок. Зображення 2

Останній дзвінок стане для них найпам’ятнішим днем, як зазначили в управлінні освіти, цього року саме освітні колективи вирішували, як проведуть свято, що стане частиною історії школи, історії кожного учня. За рекомендаціями Міністерства науки й освіти, обрали особистісно-орієнтовану модель заходів. Тож кожен навчальний заклад віддав перевагу власному формату.

для школярів міста пролунав останній дзвінок. Зображення 3

Старшокласників й випускників зібрало святкове родинне коло, альтернатива лінійкам, з традиційним вальсом, але без довгих винурюючих промов. Для малечі організували веселі флеш-моби, ігрові квести, цікаві екскурсії, що стали яскравим підсумком пройденого року. Учні старшої школи підготували веселі капусники.

для школярів міста пролунав останній дзвінок. Зображення 4

Але всіх без винятку об’єднав останній шкільний урок, святкові класні години. І хоча деякі дорослі ностальгували за минулим, діти виставили найвищі бали цьогорічним нововведенням із захватом розповідаючи про вікторини, ігри, родинне коло, що створили святкову атмосферу, залишивши незабутні враження.

для школярів міста пролунав останній дзвінок. Зображення 5
Цього ж дня у Будинку творчості пройшов перший міський фестиваль "Гордість міста Покров", на якому віншували відмінників навчання. Останній дзвінок поставив крапку у навчальному літописі 2018 року, відкривши нову сторінку шкільного життя.
Прес-служба міського голови.

для школярів міста пролунав останній дзвінок. Зображення 6

для школярів міста пролунав останній дзвінок. Зображення 7

для школярів міста пролунав останній дзвінок. Зображення 8 

для школярів міста пролунав останній дзвінок. Зображення 9