Діти малюють рідне місто

 

Покров в осінніх фарбах зображують юні художники, увічнюючи на папері улюблені куточки рідного міста. Мистецький марафон запустили заклади культури, як ще одну можливість висловити слова любові загальному дому.

Вулиці, сквери, затишні дворики, центральний парк і бульвар – на дитячих малюнках та аплікаціях Покров оживає в усій своїй красі. Діти не впускають у свої мрії війну, бо прагнуть бачити рідне місто мирним та щасливим. Війна залишається за лаштунками їхніх картин у тривогах, сиренах, повітряних атаках ворога. Вона є страшною реальністю, у якій покровчани живуть вже дев'ятий місяць. Саме творчість допомагає вистояти у нашому непростому сьогоденні і це добре розуміють наставники дітей, викладачі Школи мистецтв, клубних установ, Будинку культури Шолохового, публічної бібліотеки та її філій.

Разом з дітьми тут створюють вернісажі, виставки робіт, у тому числі з природного матеріалу. Так, на останніх роботах учнів Тетяни Думчикової та Тетяни Дмитрук місто змальоване з любов'ю, діти відтворюють його у яскравих, життєстверджуючих кольорах, з вірою в Україну, з вірою в перемогу!

Прес-служба міського голови.