Діти малюють майбутнє

Підведено підсумки обласного творчого конкурсу для дітей з числа ВПО. Переможне перше місце в ньому зайняла Тетяна Добриніна, котра зараз мешкає у Покрові.

Конкурс малюнків "Я у майбутньому" започаткували Рада з питань внутрішньо переміщених осіб при Дніпропетровській облдержадміністрації спільно з департаментом соцзахисту населення облдержадміністрації. Його тема є символічною, сповненою віри у Перемогу України. Саме в цьому переконані 435 юних художників,  різних вікових категорій, які взяли участь у творчому марафоні. Серед них 22 дітей, котрі через російське вторгнення були вимушені покинути рідні домівки, знайшли прихисток і підтримку у Покрові.

Кожен з них особисто пізнав, що таке війна, але не втратив надії. Діти зображували у своїх малюнках мирне майбутнє: квітучі міста, безмежні простори під блакиттю неба, татові руки, що зараз боронить рідну землю. У кожен малюнок вкладали частинку душі і добрі помисли. Всі картини були гідно оцінені журі. Перше місце здобула Тетяна Добриніна з Нікополя, яка зараз мешкає у нашому місті.

Днями у територіальному центрі зустрічали юних художників з солодощами та заслуженими винагородами. Всіх учасників привітала Галина Сердюченко, голова міської ради з питань ВПО. У теплій обстановці були вручені подарунок переможниці, дипломи учасників. Дітям бажали щастя, натхнення і найголовнішого – мирного неба й Перемоги Україні.

Прес-служба міського голови.