Дітей та молодь Покрова запрошують взяти участь у молодіжному творчому форумі “Що для мене Україна?"

До 13 серпня триває прийом робіт на Всеукраїнський конкурс малюнків та фотографій “Що для мене Україна?”, який приурочений до 30-річниці Незалежності України.

Авторами можуть бути діти від 3 до 18 років, а конкурсні роботи не повинні порушувати авторські права інших осіб. У разі виявлення плагіату на будь-якому етапі конкурсу, роботу буде вилучено з участі в конкурсі, а учасника — дискваліфіковано.

Конкурс проводиться за двома категоріями — фотографія та малюнок.

В категорії “Фотографія “ є дві номінації. Перша - українські традиції (світлини, які передають традиції вашої родини чи громади, навчального закладу, гуртка тощо).

Друга - визначні місця моєї малої Батьківщини (на фото мають бути зображені місця (природа чи архітектура), які є візитівкою населеного пункту, району чи області, в якій ви мешкаєте).

Номінації в категорії "Малюнок" передбачають індивідуальні та колективні роботи в різних вікових групах. (Колективною вважається робота, яку виконано не більше, ніж 3 особами).

Конкурсна робота (у просканованому форматі, JPEG) разом із заявкою подається до організаційного комітету до 13 серпня 2021 року включно на електрону адресу uwcfua@gmail.com

Кожен учасник може подати не більше 3 конкурсних робіт в рамках однієї чи декількох обраних номінацій.

Переможців  оголосять під час творчого фестивалю "З Україною в серці", що відбудеться у Києві під час святкових заходів з нагоди Дня Незалежності України. Крім того, там буде організована виставка робіт учасників конкурсу.

Організатори конкурсу: Благодійний фонд «Об’єднання світових культур» разом з Українським координаційним центром з підвищення правової освіти населення, Українською молодіжною правничою асамблеєю та Українською асоціацією підтримки творчої молоді. Детальніше про умови конкурсу в  положенні.

Прес-служба міського голови.