Ділилися досвідом

ділилися досвідом. Зображення 1Актуальною потребою сьогодення стає формування такого способу життя, який буде основою довготривалого, ощадливого та гармонійного розвитку людства. Така система цінностей має формуватися змалку.

Реалізація основних принципів і положень Концепції освіти для сталого розвитку в практиці сучасного дошкільного закладу — такою була тема Факультету сучасного управлінця закладу освіти, який нещодавно відбувся на базі ДНЗ №22 "Усмішка". Колектив ділився своїм 5-річним досвідом із даного напрямку з представниками адміністрації комунальних закладів дошкільної освіти, навчально- виховних комплексів та НВО.
Після візитівки закладу, колектив продемонстрував специфіку освітньої роботи, особливості організації освіти для сталого розвитку під час тематичних циклів занять.
В ході науково - теоритичного модуля присутні мали можливість познайомитися з новим напрямком освітньої роботи у дошкільній освіті - "Освіта для сталого розвитку в дії". У роботі ДНЗ №22 реалізація цих ідей передбачає засвоєння дітьми, а через дітей і їхніми батьками та самими педагогами надзвичайно важливих навичок екологічно-, економічно- і соціально доцільної поведінки, без якої неможливе створення та існування суспільства стійкого благополуччя, суспільства, яке засобами комфортного існування сьогодні і любов'ю створює таке ж комфортне майбутнє для наступних поколінь.
Прес-служба міського голови.

ділилися досвідом. Зображення 2