„День відкритих дверей” в управлінні Пенсійного фонду України в м.Орджонікідзе

„день відкритих дверей” в управлінні пенсійного фонду україни в м.орджонікідзе. Зображення 1 

Тільки-но закінчилися канікули, як спеціалісти управління Пенсійного фонду України в м.Орджонікідзе поспішили до шкіл міста із запрошеннями на гостини з нагоди “ Дня відкритих дверей ” в управлінні.
01 вересня до Фонду завітали старшокласники школи № 9. 


Загальні поняття функціонування сучасної пенсійної системи в Україні, роль та завдання Пенсійного фонду в сфері соціального захисту громадян відвідувачам пояснив перший заступник начальника управління Олександр Шиман.
Також він розповів присутнім про необхідність набуття страхового стажу для призначення пенсії, торкнувся питань легалізації трудових відносин, обов’язковості сплати страхових внесків та можливостей добровільного соціального страхування.
Про новітні технології в Пенсійному фонді України учасникам зустрічі розповів начальник сектору ведення електроних реєстрів адміністрування і захисту інформаціцйно-аналітичних систем Віталій Черниш.
Він на практиці ознайомив присутніх з особливостями користування інформаційним кіоском, за допомогою якого можна дізнатись, чи сплачені страхові внески, інформацію про страховий стаж, наявність та відсутність пільгових умов праці, а також ще багато корисної інформації для майбутніх пенсіонерів.
Головний спеціаліст Наталія Суховерхова ознайомила гостей з роботою веб-порталу Пенсійного фонду.
Для тих, кому було цікаво, фахівцями управління здійснено екскурсію по відділах управління. Школярі охоче цікавились роботою спеціалістів.
Головний висновок, який зробили учні з почутого під час екскурсії, - заробітна плата повинна бути офіційною та високою, у такому разі можна розраховувати на безбідну старість, а сьогодні вони мають добре вчитися, щоб здобути гарну освіту.

Начальник управління ПФУ В.С.Агапова