День молоді зустріли спортивними турнірами

 

Цьогорічні святкові заходи проходили під гаслом активного дозвілля та здорового способу життя. І хоч негода внесла свої корективи, проте не завадила гарному настрою. Частина запланованого, все ж таки, відбулася, що стало справжньою подією і для учасників, і для організаторів - відділу молоді та спорту виконкому.

Відкритий турнір з пляжного волейболу серед юнаків та дівчат зібрав найсильніших гравців та численних вболівальників. На майданчику вирувала справжня спортивна атмосфера . Кожна гра захоплювала, тримала у напруженні та радувала перемогами. Незалежно від результату, гравці поздоровляли один одного, бо головним було відчути красу волейболу, гри, яка об'єднує. Тож і переможців зустрічали кубками та дипломами, бурхливими оплесками, з позитивом та словами щирих привітань.

1 місце серед юнаків посіли Даніїл Кривчук та Федір Копаниця.

Друге - Кирило Балюк та Михайло Андрющенко, третє - Марк Копаниця та Віталій Стало.

Серед дівчат золото здобули Злата Ільєнко та Ріта Штефан, срібло - Єва Півоварова та Ангеліна Долгова.

Шахісти теж зустріли свято інтелектуальними двобоями. За словами голови ГО “Шахи для життя” Валерія Косолапова, змагалися дві групи: кандидати в майстри спорту та першорозрядники і ветерани.

На парковій шаховій алеї тривала боротьба за титул найсильніших, кожна партія захоплювала. У першій групі змагань перше місце здобув кандидат у майсти спорту Владислав Дудка, друге першорозрядник Сергій Асауленко, третє — КМС Василь Ткачов. У другій групі — ветерани, перше місце у Бориса Мусієнка, друге -Віталія Горюнова, третє — Геннадія Воронова.

Турнір, що також проходив у рамках проекту “Активні парки - локації здорової України”, став ще однією можливістю привернути увагу містян до шахів — інтелектуального дозвілля.

Прес-служба міського голови.