День міста: святкують діти

Для маленьких покровчан День міста одне з найулюбленіших свят. Скільки цікавих, веселих та приємних сюрпризів передбачала для них святкова програма!

Привіт, малюк!

Без уваги не залишилися навіть немовлята, які з'явилися на світ у пологовому відділенні лікарні напередодні Дня міста. Від імені міського голови Олександра Шаповала з народженням синочка Максимка вітання приймала його мама - Юлія Лагута, а з народженням донечки Мілани — Юлія Токарєва.

Обом матусям вручили корисні подарункові набори та побажали щасливого материнства, щоб дітки росли здоровими та успішними на радість батькам та громаді.

Веселі перегони

На малят, які вже вміють керувати дитячими транспортними засобами, чекали справжні драйвові велоперегони. Відрізок дороги перед виконкомом перетворився на уквітчаний велотрек. До старту малеча прибувала на самокатах та велосипедах, у багатьох вони були по-святковому маркеровані - батьки постаралися на славу. Для безколісних велогонщиків організатори теж передбачили транспорт.

Під бурхливі заохочення вболівальників діти старалися зі всих сил. Наймолодшій учасниці Даринці було лише два рочки, а найстарший Денис навчався у 3-му класу.

Аби всі залишилися задоволенні - перемогла дружба. Кожен з учасників велоперегонів отримав подарунки.

Загалом, близько двохсот маленьких покровчан долучилися до веселого змагання.

Успішне завершення дитячих перегонів, батьки фіксували на фоні квіткової фотозони, спеціально облаштованої для такої нагоди.

Танцюй! Грай! Відпочивай!

Розважальна програма, в яку далі поринули діти, абсолютно відповідала своїй назві. Учасники театрального колективу “Сюрприз”, що діє при Школі мистецтв, одягнуті в костюми улюблених мультяшних героїв, розважали публіку.

Руханки, жваві ігри, хороводи та інші розваги надовго забезпечили маленьким покровчанам яскраві спогади про головний день міста.

Тобі, рідне місто!

Цього дня не лише дітям створювали настрій, а й навпаки — юні покровчани долучилися до великого святкового концерту.

Учні мистецьких закладів міста дарували свою творчість з великої сцени, на яку згодом мали вийти відомі зірки української естради. Різножанрові композиції музикантів, вокалістів та хореографічних колективів створили покровчанам святковий настрій.

Фотозона та майстер-класи

Прихильників прикладного мистецтва та всіх, хто хотів залишити на пам'ять незабутні світлини, чекали біля тематичної фотозони. Там же розгорнулися майстер-класи від будинку творчості дітей та юнацтва, де дітям пропонували пізнати нове та створити пам'ятні сувеніри своїми руками.

Очікуваними атрибутами свята для дітей стали численні атракціони, ростові іграшки, аквагрим, солодка вата та інші смаколики.

День міста вдався для усіх категорій городян, і передусім для найдорожчої і наймолодшої, за ким майбутнє міста — наших дітей.

Прес-служба міського голови.