Даруймо радість в день Святого Миколая!

День Святого Миколая – свято, на яке з нетерпінням чекають діти. Воно овіяне теплом, милосердям та добротою. Для Покрова цей день завжди був і залишається особливим, бо це ще одна можливість подарувати малечі хвилини радості, що так важливо сьогодні, у час війни.

Відчуття родини, тепла, турботи мають вихованці будинків сімейного типу Покрова. За традицією, у День Святого Миколая, вони приймали подарунки та вітання від міського голови Олександра Шаповала. Фахівці соціальних служб зробили все, аби ці хвилини були сповнені щастям.

Діти радо приймали вітання і охоче розповіли про свої досягнення у навчанні та особистому житті, поділилися планами на майбутнє.

Вихованцям бажали зростати здоровими, добрими і щасливими під мирним небом України, а батькам дякували за їхнє виховання, родинний затишок й душевне тепло.

Не залишилися цього дня без подарунків і дітки пільгових категорій – діти воїнів, які віддали своє життя за Україну, діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, також з числа внутрішньо переміщених осіб, діти, сім’ї яких опинилися в складних життєвих обставинах.

У святковий день їм зичили здійснення найпотаємніших бажань, найголовніше, щоб їхнє небо було блакитним, освітленим сонцем – кольорами рідної землі.

Прес-служба міського голови.