Дарували Великодній настрій

 

День Воскресіння Христового – одне з найочікуваніших, головних християнських свят. Сьогодні воно приходить з особливими надіями та сподіваннями – з вірою у Перемогу України! Саме такими побажаннями вітали містян маленькі покровчани, які разом зі своїми наставниками підготували неперевершені онлайн-заходи та великодні акції.

До щему зворушливі онлайн-вітання адресували рідному місту у величне свято вихованці закладів культури. Тут триває мистецький фронт, діти з викладачами ініціюють творчі починання: онлайн-концерти, вернісажі, поетичні майстерні. Своїми виступами надихають, бо вкладають у них щирість й доброту. Саме такими почуттями були сповнені великодні звернення.

Вихованці Школи мистецтв та Дитячої музичної школи зачарували інструментальним виконанням, віршованим словом, прекрасними вокальними номерами. Уся барвистість весняної пори заграла фарбами на онлайн-виставці, підготовленої до Великодня юними художниками. Діти не лише малювали, а й виготовляли писанки, святкові сувеніри, оздоблювали свої витвори національними візерунками та петриківським розписом. Блакитно-жовті кольори оживали з-під дитячих рук, як символ життя, любові – символ України!

Прес-служба міського голови.