Дах будівлі дитячого садочка Шолохового  «одягають» у металочерепицю

 

У дитячому садочку «Сонечко», що у селі Шолоховому,  усі ці роки не завжди було сонячно і затишно. У дощову погоду та під час танення снігу протікав дах, по стінам стікала вода, про які довго нагадували сирість і запах цвілі.

Все тому, що від дня заснування закладу, а це впродовж тридцяти років,  покрівлю  садочка жодного разу  капітально не ремонтували. Ситуація поступово почала змінюватися, коли Шолохове, Миронівка та Улянівка приєдналася в якості старостинського округа до міста Покров. Проблеми, які десятиліттями дошкуляли людям, були вивчені міською владою  і почали зрушуватися з мертвої точки. Серед проблемних моментів, які озвучували батьки дошкільнят - і стан покрівлі садочку. Наразі роботи тривають. Замість старої латаної шиферної покрівлі, будівельники укладатимуть металочерепицю, безперечною перевагою якої є тривалий термін експлуатації.

Погода сприяє покрівельним роботом, вже зовсім скоро дошкільний заклад набуде нового вигляду ззовні і стане для дітей  затишним за будь-якої погоди.

Це не єдині якісні зміни, що сталися за останній час у дитячому садку. З нового навчального року він функціонуватиме у складі  початкового відділення Шолоховської школи, що надасть йому нових переваг та можливостей. Розвинути мережу груп, розширити варіативну частину, забезпечити наступність між дошкільною  та початковою освітою.

Прес-служба міського голови.