Ці люди - скриня діамантів.

ці люди - скриня діамантів.. Зображення 1

Є багато гарних висловів та закликів, серед них і таке: «Пам’ятаймо, людина – найвища цінність і не повинна лишитися один на один зі своїми проблемами». Про це пам’ятають працівники територіального центру соціального захисту (надання соціальних послуг), які вселяють в людей надію та віру в добро. Всі вони щиро вболівають за своїх підопічних і радіють, коли бачать, якою вдячністю світяться обличчя тих, кому вони допомагають подолати труднощі, що з різних обставин виникли в житті


Працівниками територіального центру, крім, суто побутових надаються ще й соціально-побутові, соціально-педагогічні, психологічні, інформаційні та творчо-прикладні послуги з метою створення для підопічних можливостей бути активними члена суспільства.
Тож задовольняючи своє творче натхнення люди похилого віку можуть відвідуючи гуртки художньо-творчого спрямування: «Умілі руки», та «Джерело». Роботу яких проводиться згідно плану два рази на тиждень.
Творчими здобутками гуртківців є художні роботи: вишиванки, пейзажі, аплікації, виконані різними техніками, збірки віршів, пісенний віночок. Всі ці творчі роботи мають прикладне значення. Картини прикрашають приміщення територіального центру, вірші авторів-підопічних відділення денного перебування І.Чорнобука, Л.Хайміної. Г.Чорнокур часто лунають під час проведення зустрічей, святкових заходів в літературній вітальні. Народні та авторські пісні залюбки співають підопічні і на свята, і щодня.
Відвідувачі терцентру отримують незабутні враження від зустрічей з цікавими людьми, творчими особистостями-членами гуртків, які своєю творчістю возвеличують красу, любов, людяність.