Чим живе місто


23 січня на черговій оперативній нараді при міському голові керівники інформували про діяльність міських підприємств, установ та організацій протягом тижня.
В управлінні освіти триває підготовка до пробного ЗНО, уже зареєструвалося 98 учнів. Школярі Покрова успішно беруть участь у ІІ обласному етапі предметних олімпіад. На олімпіаді з історії, учень 10-а класу НВК№2 Вадим Костін ( вчитель М.В. Котій) зайняв третє призове місце. У Центрі підготовки та перепідготовки виробничих кадрів готуються до міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти -2017».
Медики констатували зниження рівня захворюваності на ГРВІ. За тиждень Центр первинної медико-санітарної допомоги відвідали 2183особи, а в стаціонарах ЦМЛ проліковано 108 пацієнтів.


Правоохоронцями було складено 24 протоколи, а рятувальникам довелося гасити дві пожежі, причиною яких стало необережне поводження з вогнем у побуті.
У центрі зайнятості провели 11 профорієнтаційних заходів а також семінар для тих, хто орієнтований на військову службу за контрактом.
До управління праці протягом тижня звернулося 720 мешканців міста, фахівцями здійснено 124 обстеження побутових умов громадян, триває робота комісії з легалізації робочих місць.
До управління пенсійного фонду звернулося 166 осіб, відкрито 26 нових пенсійних справ, а усього у місті обліковується 12534 пенсіонери.
Комунальники працюють у звичному режимі. ЖЕО виконали 59 заявок по холодній воді та 106 по каналізації, продовжують посипати доріжки.
У міськводоканалі виконали 28 заявок по каналізації та 14 по водопроводу. «Добробут» наразі займається демонтажем ялинки. Міський голова зазначив, що дитяче ігрове містечко, яке припало до вподоби маленьким містянам, на центральній площі поки що залишатиметься.
Також Олександр Шаповал нагадав про наближення визначної дати – Дня визволення міста від окупації фашистських загарбників, яке Покров має гідно відзначити. Підготовка до урочистих заходів триває, на часі – приведення в належний стан братських поховань та пам’ятних місць.
Прес-служба міського голови.